Zie mandTotaal: £0.00 Mail Us Home CUSTOMER SERVICE+44 (0) 800 619 0033

BEPALINGEN & VOORWAARDEN

De volgende verkoop-bepalingen en voorwaarden worden hier gegeven om uw plezier in onze producten te verbeteren en u en anderen veilig te stellen. We adviseren u deze verkoop- bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Als u een bestelling plaatst, stemt u toe met de hier beschreven verkoop-bepalingen en -voorwaarden.

ACCEPTATIE BESTELLING

Al onze producten worden via deze website rechtstreeks aan het publiek verkocht. Alle bestellingen moeten volledig vooraf met een credit card betaald worden en zullen binnen 7-14 dagen na goedkeuring van uw credit card naar u verstuurd worden. In sommige gevallen zullen de producten via de post eerder dan 7 dagen worden verstuurd. De klant stemt toe de goederen bij aankomst te controleren om te zien of dit de juiste bestelling is en  dat de goederen in goede conditie en onbeschadigd zijn aangekomen. Als een bestelling door verscheping beschadigd is, moet dit schriftelijk binnen 72 uur na ontvangst worden doorgegeven (info@sakare.com).  Als de buitenste veschepingsdoos duidelijk beschadigd is, moet de klant dit aangeven als hij voor de ontvangst van het pakket tekent.


BEPERKINGEN IN HET GEBRUIK

De Sakaré website is bedoeld voor persoonlijk gebruik en u krijgt een beperkte vergunning de website voor persoonlijke doeleinden te gebruiken en uw producten te kopen. U mag niet proberen de website, de inhoud of beelden te wijzigen of down te loaden. Verder is het verboden gebruik te maken van beraming technieken om de website of een deel ervan te omsluiten. U mag geen data verzameling en extractie tools gebruiken, die onze website, maatschappij of infrastructuur.

GEHEIMHOUDING

Als u zich in onze website inschrijft, een bestelling maakt, of u een abonnement op onze nieuwsbrief neemt, of een formulier invult, vragen we u om informatie.

Als u zich inschrijft of iets koopt, kan het zijn dat we u vragen om uw naam, email adres, uw telefoonnummer en credit card gegevens.

Uw informatie, zowel privé als openbaar, zal niet worden uitgegeven, overgebracht, of voor welke reden ook aan een andere maatschappij worden gegeven. We slaan informatie over uw credit card niet op en we delen geen gegevens van klanten met derden. 

WEBSITE WEERGAVE

Hoewel we alle moeite doen om het product volgens de hoogst mogelijke standaard weer te geven, staat we niet garant dat de beschrijving van onze producten, de kleuren of andere inhoud accuraat, volledig, betrouwbaar, actueel, of foutloos zijn. Sakare zal niet verantwoordelijk worden gehouden voor iedere willekeurige handeling die buiten onze macht valt, zoals corruptie, computer virussen of ieder willekeurig technologisch defect dat niet door Sakaré geïnitieerd of goedgekeurd is.

DISPUTEN

Ieder dispuut dat met de website van Sakaré te maken heeft zal door de Engelse  staat worden gereguleerd en de wetten en reguleringen van voorgenoemde staat zullen hierop van toepassing zijn. In het geval dat u het intellectuele eigendom of de goede naam geschonden heeft, dreigt te schenden, is het mogelijk dat we ons tot de rechtbank zullen wenden en u geeft hierbij toestemming dat dit onder de jurisdictie van de Engelse staat zal zijn.

BELEID VOOR TERUGBETALING

Ons beleid voor terugbetaling is volgens de wet voor het verkopen van goederen van 1979. De terugbetaling zal geschieden als de goederen binnen 28 dagen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd zijn en in geval van een van de volgende zaken:

  1. De goederen niet aan de vereiste kwaliteit voldoen;  
  2. De goederen niet overeenstemmen met het doel waarvoor ze verkocht zijn;
  3. De goederen niet overeenstemmen met hun beschrijving;
  4. De goederen niet overeenstemmen met het weergegeven monster;
  5. De goederen niet met de goede titel verkocht zijn

Als de producten voor een andere reden teruggestuurd worden vanwege de natuur van het product, zullen we deze alleen terugbetalen of ruilen  als uw wettelijke rechten zijn aangetast. We zullen bewijs van de koop eisen, dus bewaar uw klantenrecu opdat we u kunnen helpen. Om een een terugbetalingsproces op gang te brengen stuur ons een email naar   

at info@sakare.com or write us to: Soap and Co (UK) Ltd 272 Regents Park Road London, N3 3HN of bel ons op: +44 (0) 800 619 0033

 

£ Prijs Aantal Subtotaal De kortingscode moet numerisch zijn De kortingscode is verlopen of bestaat niet De coupon is volledig gebruikt Ongeldige coupon Het minimumbedrag op de coupon is niet bereikt Wachten a.u.b……de informatie wordt gezocht