Gå till varukorgenTotalt: £0.00 Mail Us Hem CUSTOMER SERVICE+44 (0) 800 619 0033

VILLKOR

Nedanstående villkor är till för att öka din njutning av våra produkter och för din och andras säkerhet. Du uppmuntras att läsa dessa villkor noggrant. När du lägger en order godkänner du de villkor som finns angivna här.

GODKÄNNANDE AV ORDER

Våra produkter säljs direkt till allmänheten via webbplatsen. Alla beställningar måste betalas i förskott i sin helhet med kreditkort och kommer att skickas inom 7-14 dagar efter det att kreditkortet godkänts. I vissa fall kommer produkterna att levereras tidigare än 7 dagar (av Royal Mail).  Kontrollera vid mottagandet att de erhållna varorna stämmer med beställningen och att inga skador har uppstått. Om den mottagna varan inte stämmer med beställning eller om det finns leveransskador måste kunden anmäla detta skriftligt till info@sakare.com inom 72 timmar efter mottagandet. Om det finns synliga skador på den yttre förpackningen skall kunden notera detta direkt vid mottagandet.


WEBBPLATSENS BEGRÄNSNINGAR

Sakaré webbplats är avsedd för personligt bruk. Du får en begränsad licens för att använda den för personligt bruk och för att köpa våra produkter. Det är inte tillåtet att försöka ändra eller hämta vår hemsida, innehåll eller bilder, inte heller kan du använda inramningstekniker för att innesluta webbplatsen eller någon del av webbplatsen. Du får inte använda datainsamling och utvinnings verktyg som kan innebära någon extra belastning på vår hemsida, företag eller infrastruktur.

INTEGRITETSPOLICY
 

När du registrerar dig på vår webbplats, gör en beställning, prenumererar på vårt nyhetsbrev eller fyller i ett formulär samlar vi in information från dig.

Vid beställning eller registrering på vår webbplats, vilket är lämpligt, kan du bli ombedd att ange ditt namn, e-postadress, telefonnummer och kreditkortsinformation.

Din information, offentliga eller privata, kommer inte bytas, överlåtas eller ges till något annat företag av någon anledning. Vi lagrar inte  kreditkortsinformation och vi delar inte kunduppgifter med någon 3:e part.

PRESENTATION AV VAROR PÅ WEBBPLATSEN

Trots att alla ansträngningar görs för att representera produkten så likt den verkliga produkten som möjligt, kan vi inte lämna garantier  för att de produktbeskrivningar, färger eller annat innehåll som finns är korrekta, fullständiga, tillförlitliga, aktuella eller felfria. Sakare kommer inte att hållas ansvarigt för någon handling utanför vår kontroll, såsom korruption, virus eller någon annan teknik baserad fel som inte initieras eller godkänts av Sakaré.

TVISTER

Eventuella tvister avseende Sakaré webbplats skall regleras i England och tillämpas på alla lagar och förordningar i England. Om du har brutit eller hotat att bryta mot immateriella rättigheter eller goda namn kan vi söka domstol lättnad och du härmed, samtycke till jurisdiktion och plats i delstaten England.

ÅTERBETALNINGSPOLICY 
 

Vår policy för återbetalning gäller enligt köplagen av 1979. Bidrag kommer att erbjudas om varorna returneras inom 28 dagar i oanvänt skick och i originalförpackning varav ett av följande är fallet:

1) varorna var inte av tillfredsställande kvalitet:

2) varorna var inte lämpliga för de ändamål för vilka de såldes:

3) varorna motsvarar inte beskrivningen:

4) varorna motsvarar inte provet på displayen:

5) varor som inte säljs med bra titel.

Om produkter returneras av någon annan anledning kommer vi bara erbjuda återbetalning eller utbyte om fallet är att dina lagstadgade rättigheter har påverkats. Vi kommer att kräva bevis på inköp så behåll ditt kundkvitto för att hjälpa oss att hantera din förfrågan. För att bearbeta en retur eller återbetalning, vänligen maila oss på info@sakare.com eller skriv till oss: Soap and Co (UK) Ltd 272 Regents Park Road London, N3 3HN eller ring oss på: +44 (0) 800 619 0033

 

£ Pris Antal Delsumma Rabattkoden måste vara numerisk Rabatten har löpt ut eller finns inte Rabatten är använd fullt ut Ogiltig rabattkod Lägsta orderbelopp för att utnyttja rabatt har inte uppnåtts Vänligen vänta…söker information