Zie mandTotaal: £0.00 Mail Us Home CUSTOMER SERVICE+44 (0) 800 619 0033

Informatie over Sakaré

Sakaré is er op gericht dat u er op uw best uitziet en voelt.In onze zoektocht naar leeftijdloze schoonheid hebben we ingrediënten uit de hele wereld bij elkaar gezocht om onze klanten van een luxueuze serie van high-tech anti-ageing huidverzorging te voorzien, in combinatie met een verwennende bad- en body collectie. Dit alles om uw schoonheidsregime en uw badkamer om te toveren tot een plaats waar u de uiterste vorm van verwennen en resultaten behaalt.
Sakaré haalt van uit de hele wereld de fijnste natuurlijke planten, mineralen en algen en werkt nauw samen met de meest moderne huidverzorgingslaboratoria om de allerbeste anti-ageing- en luxueuze bad- en bodyproducten op de markt te brengen. 


Onze prachtige winkels bevinden zich over heel Europa en ons vlagschip is te vinden in de Bond Street in Londen.

Verwen uzelf met het allerbeste en geniet van een heerlijke ervaring om uw huid te herstellen, vernieuwen en nieuw leven in te blazen.

£ Prijs Aantal Subtotaal De kortingscode moet numerisch zijn De kortingscode is verlopen of bestaat niet De coupon is volledig gebruikt Ongeldige coupon Het minimumbedrag op de coupon is niet bereikt Wachten a.u.b……de informatie wordt gezocht